خانواده زن و خانواده شوهر
تنظيم رابطه بين دو خانواده
روز زن اول بايد برويم خانه مادر خانم روز عيد اول بايد برويم خانه مادر خانم روز تولد خانم را هم بايد آنجا بگيريم.
آقا از خانواده من خوشش نمي آيد.مي گويد در همه چيز مداخله مي كنند و از سياست و بحث و استراتژيك سردر نمي آورند. هميشه تعطيلات را بايد به شهر آنها سفر كنيم.
اينها نمونه اي از گلايه هاي زوجهايي است كه در انتخاب اولويت هاي رفت و آمدهاي خانوادگي تعادل را رعايت نمي كنند.
هر يك از زوجين بايد به خاطر داشته باشند كه نمي توان و نبايد انتظار داشت كه بعد از ازدواج رابطه ديگري با خانواده اش محدود يا مشروط شود. اين نيازي است كه نمي توان ناديده گرفت و بايستي مورد توجه باشد. فردي كه ازدواج مي كند، روابط عاطفي و احساس خاصي با افراد خانواده خود دارد و اين رابطه اي است دو طرفه . طبيعي است كه دختر يا پسري كه از كودكي در دامن خانواده رشد يافته است، نمي تواند و نبايد خانواده خود را به راحتي و سادگي فراموش كند. احساسات و عواطف هر فرد در مورد خانواده اش حتي اگر خاطراتي ناخوشايند نيز باشند ريشه دار و عميق است.
تنظيم روابط با خانواده هاي يكديگر بر عهده زوجين است و بايد مورد توافق دو طرف باشد و از سوگيري و ميل شخصي به دور باشد، البته ميزان اين روابط بايد به گونه اي باشد كه خللي به روند زندگي زناشويي زن و شوهر وارد نسازد و موجب غفلت و يا كوتاهي از انجام وظايف زندگي مشترك نشود.
چگونگي معاشرت ها و رفت و آمدها و روابط بستگي به خود زوجين دارداما بايستي مد نظر داشت اين روابط منجر به دخالت و جستجو و كنجكاوي در زندگي خصوصي نشود.
گاهي لازم است زوجين به تنهايي با خانواده خود ديدار داشته باشند و معاشرت نمايند و نبايستي بيش از اندازه در روابط خصوصي و شخصي آنها با خانواده خويش تجسس و پي جويي كرد.
ولي به هر حال فكر نكنيد كه شما براي همسرتان مي توانيد همه چيز باشيد.به برقراري رابطه با خانواده همسرتان علاقه نشان دهيد تا همين حس نيز در روابط شما با خانواده تان منتقل شود. هميشه تعادل را حفظ كنيد.